Επικοινωνία

Για οποιοδήποτε θέμα υποστήριξης

ή απλής επικοινωνίας

θα μας βρείτε

στο: 

info@mumdadandkids.gr

 


 

Tρία επιχειρήματα που αγνοούν εκείνοι που προάγουν τον τρανσεξουαλισμό

 
Μία από τις τρομερές συνέπειες της πολιτισμικής αναγνώρισης ως φυσιολογικού του τρανσεξουαλισμού είναι η θεραπεία των παιδιών που εκφράζουν σύγχυση σχετικά με το βιολογικό τους φύλο. Σε όλο και νεαρώτερες ηλικίες ενθαρρύνονται να συμμετέχουν σε αυτό που αποκαλείται “θεραπείες που σταθεροποιούν την μετάβαση”, οι οποίες μπορεί να είναι συναισθηματικά και σωματικά βλαβερές, και σε ορισμένες περιπτώσεις μη αναστρέψιμες.

Τα δεδομένα δείχνουν πως οι υποστηρικτές αυτών των θεραπειών είναι περισσότερο αφοσιωμένοι σε μιά πολιτικά ορθή ατζέντα παρά στην επιστήμη, ή  σε αυτό που είναι τελικά καλό για τα παιδιά.

Διότι όταν ο λόγος έρχεται στα παιδιά, υπάρχουν τρία επιχειρήματα-κλειδιά που εκείνοι που προωθούν το θέμα του τρανσεξουαλισμού αγνοούν.

Νούμερο ένα. Σε αντίθεση με αυτό που συχνά ακούτε, τα επιστημονικά δεδομένα δείχνουν ότι οι άνθρωποι δεν γεννιούνται παγιδευμένοι στο σώμα του λανθασμένου φύλου.

Εάν η ασάφεια στο φύλο ήταν βιολογικό χαρακτηριστικό τότε οι μελέτες των πανομοιότυπων  διδύμων θα το απεδείκνυαν. Αλλά αντί για αυτό δείχνουν ακριβώς το αντίθετο.

Σε μιά μελέτη του 2013 που αφορούσε τρανσεξουαλικούς διδύμους, τη μεγαλύτερη μελέτη αυτού του είδους, μόνο το 28% , στη συγκεκριμένη στιγμή, παρά το πανομοιότυπο γενετικό υλικό, την προγεννητική έκθεση στις ίδιες ορμόνες, προσδιόρισε συγχρόνως τον εαυτό του ως τρανσεξουαλικό.

Αυτό σημαίνει πως σε πάνω από το 70% εκείνη τη στιγμή, αυτό που συνέβαλε ώστε ένα από τα δίδυμα να αποφασίσει πως ήταν το αντίθετο φύλο από το οποίο γεννήθηκε, δεν είχε να κάνει καθόλου με τη βιολογία.

Νούμερο δύο. Αφού ξεπεραστεί η εφηβεία, η πλειονότητα των νέων παιδιών που είχαν καταρχήν

εκφράσει δυσφορία και σύγχυση σχετικά με το βιολογικό φύλο τους, το ξεπέρασαν Μιλάμε για το 75%-95% αυτών των παιδιών. Αλλά με αυτή τη ευρεία κινητοποίηση να αγκαλιάσουν  και να επιβεβαιώσουν τον τρανσεξουαλισμό, ίσως δε θα έπρεπε να προκαλεί έκπληξη ότι όλο και περισσότερα παιδιά αναρωτιούνται και διαπραγματεύονται το φύλο τους.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο για παράδειγμα, μιά υπηρεσία υγείας που σχετίζεται με την κυβέρνηση και έχει να κάνει με θέματα ταυτότητας φύλου, που αφορούν άτομα κάτω των 18 ετών, έχει διαπιστώσει αύξηση 2.000%,στα ραντεβού της από το 2009. Τα ραντεβού για τον ίδιο λόγο για τις ηλικίες κάτω των 6 ετών έχουν αυξηθεί πάνω από 400%.

Νούμερο τρία. Οι ιατρικές θεραπείες που συχνά χρησιμοποιούνται για να “θεραπεύσουν” παιδιά  με δυσφορία φύλου δεν έχει αποδειχθεί ότι είναι ασφαλείς. Παραμένουν σοβαρά ερωτηματικά, και περιλαμβάνουν το εάν και κατά πόσο μπορεί να προκαλέσουν παχυσαρκία και καρκίνο των όρχεων στους άνδρες, καθώς και μειωμένη ανάπτυξη στο σκελετό, τους μύες, και στειρότητα και στα δύο φύλα.

Δεν υπάρχουν αυστηρές επιστημονικές μελέτες  που να δίνουν τα μακροπρόθεσμα σωματικά ή ψυχολογικά αποτελέσματα των φαρμάκων που μπλοκάρουν την εφηβεία καθώς και των ορμονoθεραπειών με ορμόνες του άλλου φύλου πάνω σε παιδιά που αναπτύσσονται φυσιολογικά.

Καμία μελέτη. Η βιασύνη από την μεριά των ΜΜΕ, της πολιτιστικής ελίτ, και των θεωρούμενων σωστά τοποθετημένων ιατρικών εταιριών, να θεωρήσουν φυσιολογικό και να αγκαλιάσουν τον τρανσεξουαλισμό, δεν παρέχει χρόνο για να αναζητηθούν τα πραγματικά γεγονότα. Κακό για την επιστήμη. Κακό για το ενδιαφέρον για τα παιδιά. Γονείς αγρυπνείτε.

Ετικέτες: Γενετήσιος Προσανατολισμός - Ταυτότητα Φύλου, Βιντεοθήκη

Εκτύπωση

Σχετικά με μας

Μια συλλογική προσπάθεια για την ανάδειξη, την υπεράσπιση και την προώθηση των αξιών και των ιδανικών της Ελληνορθόδοξης Οικογένειας. Μια παρότρυνση προς όλους να αξιοποιηθούν τα χαρίσματα του κάθε μέλους της, όπως αρμόζει στην Ορθόδοξη Χριστιανική Παράδοση και στα βιώματα της Πατρίδας μας.