Για οποιοδήποτε θέμα υποστήριξης

θα μας βρείτε

στο:

info@mumdadandkids.gr

Δελτίο Τύπου της συλλογικής προσπάθειας «Μαμά, Μπαμπάς και Παιδιά»

«Μαμά, Μπαμπάς και Παιδιά»

19-4-2019

Τα Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία Αθηνών, αναλογιζόμενα την κρίση που διέρχεται, αλλά και τον πόλεμο που υφίσταται στις ημέρες μας ο θεσμός της Οικογένειας, δημιούργησαν τη νέα συλλογική προσπάθεια: «Μαμά, Μπαμπάς και Παιδιά». Με αυτή επιθυμούν να ενημερώσουν, να ευαισθητοποιήσουν, να διαφωτίσουν και να αφυπνίσουν όλους μας υπέρ της Παραδοσιακής Οικογένειας.

Στόχος της προσπάθειας αυτής είναι η ανάδειξη, η υπεράσπιση και η προώθηση των αξιών και των ιδανικών της Ελληνορθόδοξης Οικογένειας, η οποία αποτελεί το βασικό κύτταρο της κοινωνίας μας. Ταυτόχρονα, αποτελεί μια παρότρυνση στο να αξιοποιηθούν τα χαρίσματα του κάθε μέλους της Οικογένειας, όπως αρμόζει στην Ορθόδοξη Χριστιανική Παράδοση και στα βιώματα της Πατρίδας μας.

Το «Μαμά, Μπαμπάς και Παιδιά» απαρτίζεται από Επιστήμονες όλων των κλάδων που δραστηριοποιούνται σε θέματα Οικογένειας. Εξετάζουν ζητήματα Εθνικά, Βιοηθικά, Παιδαγωγικά, Οικογενειακών σχέσεων, την επίδραση της τεχνολογίας και των κοινωνικών αλλαγών στην οικογενειακή ζωή, καθώς και τις συνέπειες της αναθεώρησης των Αξιών και του Νομικού Πλαισίου που ρυθμίζουν τη ζωή της Οικογένειας, υπό το φως της Ελληνορθόδοξης Παράδοσης.

Η  προσπάθεια υποστηρίζεται από τα Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία Αθηνών.

Ακολουθήστε την προσπάθεια:

Μαμά, Μπαμπάς και Παιδιά

Ετικέτες: Οικογένεια

Σχετικά με μας

Μια συλλογική προσπάθεια για την ανάδειξη, την υπεράσπιση και την προώθηση των αξιών και των ιδανικών της Ελληνορθόδοξης Οικογένειας. Μια παρότρυνση προς όλους να αξιοποιηθούν τα χαρίσματα του κάθε μέλους της, όπως αρμόζει στην Ορθόδοξη Χριστιανική Παράδοση και στα βιώματα της Πατρίδας μας.