Επικοινωνία

Για οποιοδήποτε θέμα υποστήριξης

ή απλής επικοινωνίας

θα μας βρείτε

στο: 

info@mumdadandkids.gr

 


 

Παναγιώτα Χατζηγιαννάκη: «ΑΔΕΞΙΕΣ... ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ - Συμπεριληπτική Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση - Τι μαθαίνουν τα παιδιά...» (PDF)

Το κίνημα υπέρ της παραδοσιακής οικογένειας «Μαμά Μπαμπάς και Παιδιά» σε συνεργασία με την «Πανελλήνια Ένωση Φίλων των Πολυτέκνων», προχωρήσαμε στην παρούσα έκδοση με τίτλο «Αδέξιες Δεξιότητες Συμπεριληπτική Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση Τί μαθαίνουν τα παιδιά»

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ της Πολύτεκνης Οικογένειας στον ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ – Βιογραφίες Πολυτέκνων Μακεδονομάχων (Βιβλιοπαρουσίαση)

Η Μακεδονία μας, από τα αρχαιότατα χρόνια έως και σήμερα είναι Ελλάδα. Αυτό πρέπει να διαφυλαχθεί με κάθε τρόπο, με κάθε τίμημα. Είναι κομμάτι της Πατρίδας μας, κόμματι του Ελληνικού Έθνους που είναι ευλογημένο από τον Θεό και το σκεπάζει η Υπέρμαχος Στρατηγός, η Γλυκύτατη Παναγία μας.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση

Έαρ: Μια αγκαλιά γεμάτη ΠΑΙΔΙΑ - Βιωματικές Διηγήσεις για την Πολύτεκνη Οικογένεια

Ἡ πολυτεκνία, ἰδιαιτέρα στὴν ἐποχή μας, εἶναι μιὰ πολὺ παρεξηγημένη ἔννοια καὶ στάση ζωῆς. Ἀπὸ τὴν ἐξόχως καταναλωτικὴ καὶ ἐγωιστικὴ κοινωνία μας ἡ ἀπόκτηση πολλῶν παιδιῶν, ὅσα δώσει ὁ Πανάγαθος Θεός, θεωρεῖται τρέλα καί…ἀνευθυνότητα! Μόνο μία μικρὴ μερίδα συνανθρώπων μας θαυμάζουν τὶς πολύτεκνες οἰκογένειες, κατανοοῦν καὶ σέβονται τὸν ὡραῖο ἀγώνα τους.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση

Παναγιώτα Χατζηγιαννάκη: «Καλύτερα ένα χρόνο νωρίτερα παρά πέντε λεπτά αργότερα» - Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση: Υπάρχει τρόπος...

Αγαπητοί γονείς, η προσπάθεια Μαμά Μπαμπάς και Παιδιά και οι εκδόσεις ΕΑΡ σας παρουσιάζουν το νέο τους βιβλίο που διαπραγματεύεται το θέμα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης. Ένα πολύτιμο βοήθημα στα χέρια σας, για να στηρίξουμε τα παιδιά μας στην εκμάθηση της τέχνης της ζωής. Γιατί και στο ζήτημα αυτό υπάρχει τρόπος.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση

Αρχιμανδρίτης Αστέριος Χατζηνικολάου: Με ΠΙΣΤΗ στον καιρό της ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

Αρχιμανδρίτης Αστέριος ΧατζηνικολάουΣε μια εποχή παγκόσμιας συγχύσεως και αποστασίας το βιβλίο αυτό, έρχεται να στηρίξει και να ενισχύσει την πίστη των ανθρώπων προς τον Θεό. Σας μεταφέρουμε ένα απόσπασμα από τον πρόλογο του βιβλίου:

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση

  • 1
  • 2

Σχετικά με μας

Μια συλλογική προσπάθεια για την ανάδειξη, την υπεράσπιση και την προώθηση των αξιών και των ιδανικών της Ελληνορθόδοξης Οικογένειας. Μια παρότρυνση προς όλους να αξιοποιηθούν τα χαρίσματα του κάθε μέλους της, όπως αρμόζει στην Ορθόδοξη Χριστιανική Παράδοση και στα βιώματα της Πατρίδας μας.