Επικοινωνία

Για οποιοδήποτε θέμα υποστήριξης

ή απλής επικοινωνίας

θα μας βρείτε

στο: 

info@mumdadandkids.gr

 


 
Ο πατέρας 27χρονης αυτιστικής κοπέλας από το Καναδά, της οποίας εγκρίθηκε η ευθανασία, άσκησε έφεση στην απόφαση του δικαστηρίου να επιτραπεί η ιατρική δολοφονία της κόρης του.
Μια οικογένεια  με τρία παιδιά έζησε το θαύμα. Η μητέρα τους  ξύπνησε από το κώμα μετά από πέντε χρόνια!
Καταστρατηγούν τον κώδικα της Νυρεμβέργης, παραπλανούν και κάνουν βασανιστικό το τέλος του ανθρώπου.
Όλο και περισσότερες κυβερνήσεις της Δύσης νομιμοποιούν την ευθανασία - Η αξία του ανθρώπου συνθλιβεται σε μια ναζιστική βιομηχανία θανάτου
Για την κοινωνία χωρίς Θεό, μόνη διέξοδος στα βάσανα  δείχνει συχνά να είναι ο θάνατος. Στον Καναδά, η εφαρμογή της ευθανασίας είναι το αποτέλεσμα συγκεκριμένων αποτυχημένων «επιλογών ζωής». Τίποτα δεν απαξιώνεται περισσότερο από την πονεμένη ζωή των ασθενών και ευάλωτων ανθρώπων.
  (Πηγή: https://www.youtube.com/watch?v=t4N9uMeUxyU) Από το Life Institute Λαμβάνοντας ειδική άδεια από τους παραγωγούς, το Life Institute ( Ινστιτούτο υπέρ της Ζωής) είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει την ειδική διαδικτυακή προβολή του: Fatal Flaws: Legalizing Assisted Death, ( Μοιραία Λάθη: Νομιμοποιώντας τον Υποβοηθούμενο Θάνατο). Ο σκηνοθέτης Kevin Dunn χρησιμοποιεί ισχυρές...
Όταν το Βέλγιο επεξέτεινε την ευθανασία και στα παιδιά, τον Φεβρουάριο του 2014, αίροντας το ηλικιακό όριο για την χρήση θανατηφόρου ενέσεως, είχαμε ελπίσει ότι κανένα παιδί δεν θα πέθαινε με αυτόν τον τρόπο. Όμως, η πρώτη "επίσημη" πράξη παιδικής ευθανασίας στο Βέλγιο, καταγράφθηκε το Σεπτέμβριο του 2016.
Πρόσφατες (Οκτ. 2020) αναρτήσεις ξένων ιστοσελίδων (the guardian.com, bbc.com, κ.α) και ελληνικών εφημερίδων (on time, Πρώτο Θέμα) μας ενημέρωσαν για την νέα κατρακύλα της Ολλανδίας στο ζήτημα της ευθανασίας.
Μετά από χρόνια διαβούλευσης, οι αντιπρόσωποι της American Medical Association (AMA), κατά την πρόσφατη συνεδρίασή τους, που έλαβε χώρα στο Σικάγο,

Σχετικά με μας

Μια συλλογική προσπάθεια για την ανάδειξη, την υπεράσπιση και την προώθηση των αξιών και των ιδανικών της Ελληνορθόδοξης Οικογένειας. Μια παρότρυνση προς όλους να αξιοποιηθούν τα χαρίσματα του κάθε μέλους της, όπως αρμόζει στην Ορθόδοξη Χριστιανική Παράδοση και στα βιώματα της Πατρίδας μας.