Επικοινωνία

Για οποιοδήποτε θέμα υποστήριξης

ή απλής επικοινωνίας

θα μας βρείτε

στο: 

info@mumdadandkids.gr

 


 

SOS από ειδικούς για τη χρήση ακουστικών στις ηλικίες 5-12 ετών

Κίνδυνος-θάνατος είναι για την υγεία των παιδιών η χρήση ακουστικών, προειδοποιούν οι ειδικοί, τονίζοντας ότι, εκτός από την ακοή, βλάπτουν την ικανότητα μάθησης, κάνουν κακό στον ύπνο, ενώ παράλληλα προκαλούν άγχος και υπέρταση.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση

Η συχνή χρήση κινητού πιθανότατα επηρεάζει την ανδρική γονιμότητα

Ο  αριθμός των σπερματοζωαρίων στον άνδρα έχει μειωθεί πάνω από 50% παγκοσμίως τα τελευταία 50 χρόνια, δημιουργώντας ερωτηματικά στους ερευνητές για τα αίτια.(1) Θα μπορούσαν να ευθύνονται η ρύπανση, πιθανές τοξίνες στα τρόφιμα και το νερό, η αύξηση της παχυσαρκίας και των χρόνιων ασθενειών, τα φάρμακα ή ακόμα και το διαρκώς παρόν κινητό τηλέφωνο;

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση

Οθόνες και εφηβεία: Πώς τα κινητά «χάλασαν» τους εγκεφάλους των παιδιών

Με το κινητό στο χέρι είναι οι νέοι και δεν το αποχωρίζονται ούτε στις αίθουσες του σχολείου και του πανεπιστημίου. Ακόμη και εν ώρα μαθήματος δεν διστάζουν να ανταλλάσσουν μηνύματα, να ασχολούνται με social media, να ακούν μουσική και να μην ασχολούνται με τον πραγματικό κόσμο.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση

Social Media: Προχωρά μήνυση σε βάρος του Facebook για εθισμό παιδιών

Σημαντική απόφαση από δικαστήριο της Καλιφόρνια υπέρ ανηλίκων γονέων που έχουν υποβάλει μήνυση κατά του Facebook και άλλων κολοσσών

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση

Σχετικά με μας

Μια συλλογική προσπάθεια για την ανάδειξη, την υπεράσπιση και την προώθηση των αξιών και των ιδανικών της Ελληνορθόδοξης Οικογένειας. Μια παρότρυνση προς όλους να αξιοποιηθούν τα χαρίσματα του κάθε μέλους της, όπως αρμόζει στην Ορθόδοξη Χριστιανική Παράδοση και στα βιώματα της Πατρίδας μας.