Επικοινωνία

Για οποιοδήποτε θέμα υποστήριξης

ή απλής επικοινωνίας

θα μας βρείτε

στο: 

info@mumdadandkids.gr

 


 
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Παιδιάτρων (ACPeds) δημοσίευσε μια δήλωση των θέσεών του με τίτλο « Η Ψυχική υγεία σε εφήβους με ασυμφωνία ταυτότητας φύλου και βιολογικού φύλου». Οι συγγραφείς εξέτασαν περισσότερες από 60 μελέτες για την ψυχική υγεία στους εφήβους με δυσφορία φύλου και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η κοινωνική μετάβαση, οι αναστολείς της εφηβείας και οι ορμόνες του άλλου φύλου δεν έχουν...
Οι Συντηρητικοί στη Βρετανία θα χαρακτηρίζουν ξεκάθαρα ότι φύλο σημαίνει μόνο βιολογικό φύλο στον Νόμο Περί Ισότητας σε περίπτωση που κερδίσουν τις εκλογές της 4ης Ιουλίου για να τερματιστεί μια “ασάφεια”, η οποία θέτει την ασφάλεια των γυναικών και των κοριτσιών σε κίνδυνο, δήλωσε ο πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ.
Σχόλιο: Κακοποιός με διαταραγμένη προσωπικότητα, βιαστής ανηλίκων που ικανοποιούσε τις σεξουαλικές του παρορμήσεις καταχρώμενος παιδιά, υπέδειξε σε δικαστήριο των ΗΠΑ τους όρους της ποινής του και οι υποδείξεις του έγιναν σεβαστές.
Νέα μελέτη από τη Φινλανδία επιβεβαιώνει την αποτυχία τους. «Τα παιδιά έχουν ανάγκη από ψυχολογική υποστήριξη και φροντίδα, όχι από μετάβαση φύλου και αμφισβητούμενα φάρμακα» 
Η δρ Άνν Σάμουελ σε αυτά τα βίντεο μοιράζεται κάποιες σκέψεις της για γονείς που ενδιαφέρονται να μάθουν να μιλούν σε παιδιά Δημοτικού Σχολείου, Γυμνασίου και Λυκείου σχετικά με την ιδεολογία των φύλων.
Γεια σε όλους, είμαι η Δρ. Άνν Σάμουελ, αυτό είναι το δεύτερο από τα τρία βίντεο σχετικά με το πώς να βοηθήσουμε τα παιδιά μας να τα βγάλουν πέρα με την ιδεολογία των φύλων. Σε αυτό το βίντεο θα δούμε μαζί κάποια τυπικά περιστατικά κατάλληλα για παιδιά Γυμνασίου.
Γεια σας είμαι η δρ Άνν Σάμουελ. Σε αυτό το βίντεο μοιράζομαι μαζί σας κάποιες σκέψεις για γονείς που ενδιαφέρονται να μάθουν να μιλούν σε μικρά παιδιά σχετικά με την ιδεολογία των φύλων.
Στὴν Ἐπιτροπὴ Κοινωνικῶν Ὑποθέσεων τῆς Βουλῆς συζητήθηκε τὸ νομοσχέδιο ποὺ ἀναγνωρίζει νομικὰ ὡς γάμο, τὴν παρὰ φύση συμβίωση τῶν ΛΟΑΤΚΙ+ δηλ. Λεσβιών, ὁμοφυλόφιλων, Ἀμφιφυλόφιλων, Τράνς, Queer, Intersexual, ἐπὶ πλέον δέ, παιδεραστῶν(;) καὶ κτηνοβατῶν (;) (ποὺ κρύβονται ὑπὸ τὸ + (plus) καὶ δίνει σ’αυτούς, τὸ δικαίωμα τεκνοθεσίας ἀνηλίκων τέκνων.
Ο κύριος Χρήστος-Γεώργιος Σκέρτσος, εισηγητής του νομοσχεδίου «Ισότητα στον πολιτικό γάμο, τροποποίηση του Αστικού Κώδικα και άλλες διατάξεις» στις 12/2/2024, χαρακτήρισε  το Υπόμνημα που κατέθεσα, μετά από πρόσκληση των αρμόδιων Επιτροπών, “ψευδοεπιστήμη”. Άραγε, από ποια θέση κρίνει την επιστημονική μου άποψη; Δεν είναι Ιατρός, ούτε ειδικός Ψυχικής υγείας. Ανέφερε ότι έχει στα χέρια του...
Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Λάρισας και Περιχώρων και τα Χριστιανικά Σωματεία της πόλης μας, συνεπείς στον θεσμικό μας ρόλο κι εκφράζοντας την φωνή των μελών μας, τοποθετηθήκαμε αντίθετα στη νομοθέτηση του γάμου ομοφύλων και στις εξ αυτής συνέπειες, ως η τεκνοθεσία και η δημιουργία άλλου προτύπου οικογένειας. 
Μὲ ἀφορμὴ τὴν κατάθεση τοῦ νομοσχεδίου «Ἰσότητα στὸν πολιτικὸ γά­μο. Τροποποίηση τοῦ Ἀστικοῦ κώδικα καὶ ἄλλες διατάξεις» γιὰ ψήφιση ἀπὸ τὴν Ἑλληνικὴ Βουλὴ, συνῆλθαν στὶς Καρυές, σήμερα 8.2.2024, οἱ 40 Καθηγούμενοι καὶ Ἀντιπρόσωποι τῶν Ἱερῶν Μονῶν τοῦ Ἁγίου Ὄρους καὶ λόγῳ τῆς μείζονος καὶ ἰδιαζούσης σοβαρότητος τοῦ θέματος ἀποφάσισαν νὰ ἀπευθυνθοῦν μὲ τὴν παροῦσα ἀνακοίνωση σὲ κάθε καλοπροαίρετο...
Τα κάτωθι 140 Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία — μαζί με τα Παραρτήματά τους — απ’ όλη την Ελλάδα και το κίνημα υπέρ της παραδοσιακής ελληνορθόδοξης οικογένειας «Μαμά, Μπαμπάς και Παιδιά», με αφορμή την επιστημονικά απαράδεκτη, αντεθνική και αντορθόδοξη απόφαση της Κυβέρνησης, να φέρει στη Βουλή Σχέδιο Νόμου,

Σχετικά με μας

Μια συλλογική προσπάθεια για την ανάδειξη, την υπεράσπιση και την προώθηση των αξιών και των ιδανικών της Ελληνορθόδοξης Οικογένειας. Μια παρότρυνση προς όλους να αξιοποιηθούν τα χαρίσματα του κάθε μέλους της, όπως αρμόζει στην Ορθόδοξη Χριστιανική Παράδοση και στα βιώματα της Πατρίδας μας.