Επικοινωνία

Για οποιοδήποτε θέμα υποστήριξης

ή απλής επικοινωνίας

θα μας βρείτε

στο: 

info@mumdadandkids.gr

 


 
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Παιδιάτρων (ACPeds) δημοσίευσε μια δήλωση των θέσεών του με τίτλο « Η Ψυχική υγεία σε εφήβους με ασυμφωνία ταυτότητας φύλου και βιολογικού φύλου». Οι συγγραφείς εξέτασαν περισσότερες από 60 μελέτες για την ψυχική υγεία στους εφήβους με δυσφορία φύλου και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η κοινωνική μετάβαση, οι αναστολείς της εφηβείας και οι ορμόνες του άλλου φύλου δεν έχουν...
Οι κίνδυνοι της δωρεάς ωαρίων και σπέρματος, της παρένθετης μητρότητας και των ευγονικών υπηρεσιών της εξωσωματικής, για τη γυναίκα και τα παιδιά.
Οι κίνδυνοι της δωρεάς ωαρίων και σπέρματος, της παρένθετης μητρότητας και των  ευγονικών υπηρεσιών της εξωσωματικής για τη γυναίκα και τα παιδιά.
Η μελέτη αυτή εκπονήθηκε για κοινωφελείς σκοπούς, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στον ΣΕΑΝΣ και στον συντάκτη -συγγραφέα του παρόντος. Επιτρέπεται η αναλλοίωτη αναδημοσίευση μόνο με αναφορά της πηγής.

Σχετικά με μας

Μια συλλογική προσπάθεια για την ανάδειξη, την υπεράσπιση και την προώθηση των αξιών και των ιδανικών της Ελληνορθόδοξης Οικογένειας. Μια παρότρυνση προς όλους να αξιοποιηθούν τα χαρίσματα του κάθε μέλους της, όπως αρμόζει στην Ορθόδοξη Χριστιανική Παράδοση και στα βιώματα της Πατρίδας μας.