Επικοινωνία

Για οποιοδήποτε θέμα υποστήριξης

ή απλής επικοινωνίας

θα μας βρείτε

στο: 

info@mumdadandkids.gr

 


 

Η Δυσφορία φύλου στα παιδιά μας

 

Ένα Ιατρο-Κοινωνικό πείραμα που κακοποιεί και τραυματίζει την ψυχή και τα σώματα των παιδιών μας.

Δήλωση Μαμά, Μπαμπάς και Παιδιά: Είμαστε δίπλα στους γονείς και στα παιδιά, αντιμετωπίζουμε με αγάπη και κατανόηση την κάθε συμπεριφορά, δεν είμαστε ποτέ επικριτικοί απέναντί τους. Επιθυμούμε σταθερά, η οποιαδήποτε επέμβαση στη ψυχή και στο σώμα του παιδιού να γίνεται προς το δικό του αποδεδειγμένο μακροπρόθεσμο όφελος.

Τα τελευταία χρόνια γινόμαστε μάρτυρες ενός τραγικού πειράματος που πραγματοποιείται εις βάρος της νεολαίας μας. Τίθεται υπό αμφισβήτηση η δυαδικότητα του βιολογικού  φύλου και γίνονται αποδεκτές ως φυσιολογικές οι παραλλαγές στην έκφραση της σεξουαλικότητας σε αντίθεση με την φυσική λειτουργικότητα του αναπαραγωγικού συστήματος. Συνέπεια των παραπάνω είναι η αποδοχή της έννοιας του γάμου και της οικογένειας από ομόφυλα βιολογικά άτομα, η δυνατότητα απόκτησης τέκνων μέσω παρένθετης μητρότητας, δωρεάς σπέρματος ή ωαρίων, ίσως αργότερα και από τεχνητή μήτρα ή ό,τι άλλο επιτρέψει η εξέλιξη της επιστήμης. Αυτό αποδομεί τις αξίες του γάμου, της οικογένειας, την ευμερία των παιδιών και γίνεται κυρίως για λόγους προσωπικής  ικανοποίησης.

Μέσα σε αυτά τα ιδεολογικά-επιστημονικά πλαίσια εντάσσεται και η αντιμετώπιση στα παιδιά της κατάστασης που ονομάζεται Δυσφορία Φύλου. Στη Δυσφορία Φύλου το άτομο αρνείται πως ανήκει στο βιολογικό του φύλο το οποίο βρίσκει εξαιρετικά ενοχλητικό, και υποστηρίζει πως ανήκει στο αντίθετο. Η εκδήλωση αυτής  της αντίληψης ιδίως από παιδιά είναι σημείο συναγερμού, διότι υποδηλώνει πως το παιδί έχει ένα σοβαρό λόγο για τον οποίο απορρίπτει το σώμα του. Η αντιμετώπιση οφείλει να είναι αιτιολογική με αναζήτηση και αποκατάσταση των αιτίων, κυρίως μέσα στο περιβάλλον του παιδιού και ανάλογα με την ψυχολογική του ιδιοσυγκρασία. Με τη σωστή αντιμετώπιση τα ποσοστά αποκατάστασης αγγίζουν το 95%.

Τον τελευταίο καιρό όμως έχουν υπεισέλθει παράγοντες ιδεολογικοί, οικονομικοί, ή και άλλοι άγνωστοι, και  αμφισβητείται ως φυσιολογική η δυαδικότητα του φύλου και της σεξουαλικότητας, οπότε η θεραπεία του παιδιού γίνεται προς την κατεύθυνση της επιβεβαίωσης του νέου φύλου και υποστηρίζεται η  ψυχολογική-ορμονική- χειρουργική μετάβαση στο αντίθετο φύλο.

Για την ολοκληρωμένη ενημέρωσή σας στο θέμα αυτό παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας σειρά άρθρων. Πιστεύουμε πως με τον τρόπο αυτό δίνουμε τα εφόδια στους γονείς να κατανοήσουν τις έννοιες της Δυσφορίας φύλου, τα πιθανά αίτια, τους επιστημονικά αστήρικτους αλλά και τους επιθυμητούς χειρισμούς που την αφορούν, ώστε να μπορέσουν να τα διαπαιδαγωγήσουν σωστά, βοηθώντας τα σε κάθε περίπτωση με πολλή αγάπη και κατανόηση .

Σας γνωρίζουμε καταρχήν τα πρωτόκολλα ορμονικής μετάβασης στο αντίθετο φύλο, από ένα μεγάλο νοσηλευτικό ίδρυμα των ΗΠΑ, την Mayo Clinic , για να καταδείξουμε τις τραγικές συνέπειες, και τους κινδύνους αυτών των θεραπειών όπως οι ίδιοι  οι επιστήμονες το ομολογούν.

Ακολούθως παραθέτουμε τον επιστημονικό σχολιασμό αυτών των Πρωτοκόλλων Ορμονοθεραπείας που σημειωτέον είναι υπό την έγκριση της American Endocrine Society, από έγκριτους ενδοκρινολόγους στο περιοδικό JCEM, The Journal of Clinical Endocrinology and Metabolism. Εδώ καταδεικνύεται  ο Πειραματικός χαρακτήρας αυτών των Θεραπειών.

 

 

 

Ετικέτες: Γενετήσιος Προσανατολισμός - Ταυτότητα Φύλου

Εκτύπωση

Σχετικά με μας

Μια συλλογική προσπάθεια για την ανάδειξη, την υπεράσπιση και την προώθηση των αξιών και των ιδανικών της Ελληνορθόδοξης Οικογένειας. Μια παρότρυνση προς όλους να αξιοποιηθούν τα χαρίσματα του κάθε μέλους της, όπως αρμόζει στην Ορθόδοξη Χριστιανική Παράδοση και στα βιώματα της Πατρίδας μας.