Επικοινωνία

Για οποιοδήποτε θέμα υποστήριξης

ή απλής επικοινωνίας

θα μας βρείτε

στο: 

info@mumdadandkids.gr

 


 

TRANSGENDER… Πάντα θα μετανιώνεις. (TRANSGENDER… You will always regret.)


Κοιτάξτε με τώρα. Έχω επιστρέψει σε αυτό που ήθελε ο Θεός για μένα, να είμαι άντρας.

Και δεν έχει σημασία τί υπάρχει στη γεννητική μου περιοχή, γιατί κανένας δεν πρόκειται να το δει. Διαβάζω κάθε μέρα την Αγία Γραφή. Και αυτό που μπορούσα να ακούσω ήταν η φωνή του Θεού να μου λέει: «Λοιπόν πρέπει να επιστρέψεις και να γίνεις αυτό που Εγώ σε έπλασα, η ζωή σου είναι σημαντική αλλά μην συνεχίζεις σαν κορίτσι, διότι δεν είσαι κορίτσι, και Εγώ το γνωρίζω.

Με διαλύει όταν αναλογίζομαι πώς τα έκανα εγώ όλα αυτά. Ήμουν ψεύτικος, μια απάτη, αλλά προσπάθησα να την πετάξω. Οι άνθρωποι με αποκαλούσαν «κυρία» και «εκείνη» και «δικό της». Και ξέρεις είχα μακριά μαλλιά και δεν βαφόμουν πολύ. Όπως μπορείτε να δείτε, είχα σχεδιάσει τα χείλη μου, είχα κάνει τατουάζ στα φρύδια μου και τώρα πρέπει να ζήσω με όλα αυτά.

Αυτή είναι μια σπουδαία μαρτυρία και θέλω να βοηθήσω και κάποιον άλλο πριν κάνει το ίδιο λάθος που έκανα εγώ. Σε όλους αυτούς με τους οποίους συζητώ και πρόκειται να προχωρήσουν σε «αλλαγή φύλου», τους λένε ...μπλά, μπλά, μπλά, …«ναι σε αυτά που λες, έχεις δίκιο, προχώρα και κάν᾿ το». «Αν αισθάνεσαι καλά με αυτό, εάν είναι αυτό που θέλεις, προχώρα και κάν᾿ το.»

Πώς μπορεί να συμβαίνει αυτό, όταν υποτίθεται πως είσαι υπεύθυνος για τους αδελφούς και τις αδελφές σου και τους βοηθάς για να ξεφύγουν… σύμφωνα με όσα εγώ διαβάζω… αλλά αυτοί δεν το έκαναν… Δεν το έκαναν και ως σήμερα πιστεύουν πως εγώ θα ήμουν ντροπή για αυτούς, και γι᾿ αυτό δεν έκαναν τίποτα, απλά μου είπαν: εκεί είναι η πόρτα… Λοιπόν, εντάξει…

Εγώ όμως πάντα είχα την αίσθηση πως πρέπει να έχω κάποια αξία και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος για όλα αυτά τα τατουάζ και τα “piercing” ...σκεφτόμουν ότι θα γίνω «κάποιος» κάποτε. Ότι θέλω να γίνω γνωστός. Και τώρα θέλω να είμαι φημισμένος, αλλά θέλω να είμαι φημισμένος για το Θεό.

Και το θέλω, αυτό που θέλω… Να βοηθήσω να έλθουν όσοι έχουν ανάγκη σε αυτό το δρόμο και παρακαλώ ακούστε το αυτό... Γιατί χωρίς το Χριστό δεν έχεις τίποτα και δεν θα αποκτήσεις ποτέ τίποτα. Ξέρετε, Αυτός είναι η Άμπελος και εμείς τα κλήματα. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα χωρίς Αυτόν.

Αλλά το ερώτημα είναι γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα προσεγγίσουν αυτά τα θέματα… Γιατί είναι το ζήτημα της αμηχανίας. Αισθάνεσαι τόσο ντροπιαστικά για αυτά που έχεις κάνει, που δεν μπορείς να τα πεις σε κάποιον. Γι᾿ αυτό και εγώ τα κρατούσα κρυφά όλα αυτά τα χρόνια, δεν μπορούσα να τα πω πουθενά, ντρεπόμουν πάρα πολύ.

Αλλά πρέπει να σταματήσεις. Να σταματήσεις και να λάβεις βοήθεια γιατί θα καταστρέψεις τη ζωή σου, θα καταστρέψεις τη ζωή των φίλων σου, του συγκατοίκου σου, όποιου είναι… Και το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσε κάποιος να κάνει είναι να μπλέξει με τη βιομηχανία του σεξ ή άλλα τέτοια. Αυτό κατέστρεψε εμένα, αλλά, δόξα τω Θεώ, έχω ελευθερωθεί τώρα και είμαι όσο πιο ευτυχισμένος γίνεται. Είμαι τόσο ευτυχισμένος, γεμάτος χαρά, γιατί η ζωή μου τώρα έχει φτάσει εκεί ψηλά.

Δεν έχω τίποτα, αλλά έχω τα πάντα. Αν μπορείτε να το νιώσετε… Είμαι του Ιησού.

 

Πηγή: youtube.com

 

 

 

Ετικέτες: Γενετήσιος Προσανατολισμός - Ταυτότητα Φύλου, Βιντεοθήκη

Εκτύπωση

Σχετικά με μας

Μια συλλογική προσπάθεια για την ανάδειξη, την υπεράσπιση και την προώθηση των αξιών και των ιδανικών της Ελληνορθόδοξης Οικογένειας. Μια παρότρυνση προς όλους να αξιοποιηθούν τα χαρίσματα του κάθε μέλους της, όπως αρμόζει στην Ορθόδοξη Χριστιανική Παράδοση και στα βιώματα της Πατρίδας μας.